ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένοι για το “διπλό”, προπονητής και παίκτες!

Είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας, ο Άρης του Δημήτρη Σπανού θα έχει έναν και μόνο στόχο. Την πρωτοβουλία των κινήσεων, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη…

Εκτός έδρας δοκιμάζεται την Κυριακή ο Άρης, για πρώτη φορά στη σεζόν, στο φετινό πρωτάθλημα και το μεγάλο… ερώτημα, έγκειται στο πως θα παρουσιαστούν οι “κιτρινόμαυροι”.

Επί της ουσίας σαν να παίζουν στο… “Κλεάνθης Βικελίδης”. Με την ίδια δηλαδή φιλοσοφία και τακτική στο παιχνίδι τους, θα προσπαθήσουν να “κλειδώσουν” όσο πιο γρήγορα μπορούν το “τρίποντο” σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα.

Στόχος του ίδιου του Δημήτρη Σπανού, όσο και των παικτών του, θα είναι η δημιουργία παιχνιδιού και κατάλληλων προϋποθέσεων, ώστε να επιτευχθεί το γκολ, που θα διώξει το άγχος και θα δώσει μία άνεση κινήσεων.

Ο Άρης δεν θα διαφέρει, είτε παίζει στη Θεσσαλονίκη, είτε όχι. Η ομάδα “δομήθηκε” για να είναι το απόλυτο “αφεντικό” κάθε αναμέτρησης και την Κυριακή της δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει τα εχέγγυα για να το πετύχει…

To Top