ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν οι παίκτες, πείσμα για την Ευρώπη και τη 2η θέση!

Πρώτοι από όλους οι παίκτες είναι αυτοί που ξέρουν ότι χθες δεν έπαιξαν καλά. Πρώτοι από όλους οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να αδικούν ποδοσφαιρικά τους εαυτούς τους, γι’ αυτό και στα αποδυτήρια μετά την χθεσινή ήττα διαπίστωνε κανείς πείσμα πως θα υπάρξει αντίδραση, που θα το… γυρίσουν ξανά!

Αν μη τι άλλο ο Άρης έχει μάθει φέτος να αντιδράει. Οι παίκτες επειδή ακριβώς γνωρίζουν τις πραγματικές δυνατότητές τους έχουν δείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι επανακάμπτουν.

Η ήττα χθες ήταν οδυνηρή, γιατί ήρθε σε εντός έδρας ντέρμπι, αλλά η ζωή συνεχίζεται και περιλαμβάνει πέντε πολύ κρίσιμους αγώνες ως το τέλος της σεζόν.

Οι παίκτες στις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια αυτό ακριβώς έλεγαν. “Θα πάμε στην Τούμπα να κερδίσουμε, αυτό θα κάνουμε, είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο… Έχουμε πέντε ματς ακόμα, τίποτα δεν τελείωσε, θα τα δώσουμε όλα για τη δεύτερη θέση”, ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ θέση πήρε και ο Θωμάς Ναζλίδης ο οποίος προσπάθησε να τους εμψυχώσει τονίζοντας πως “δεν μένουμε σε αυτό, είμαστε καλύτεροι, θα το αποδείξουμε παντού”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένοι να το… γυρίσουν οι παίκτες! Οι αποδείξεις στο γήπεδο…

Προβληματισμός, απογοήτευση, αλλά και… αντίδραση. Αυτό αποπνέουν από χθες τα αποδυτήρια των “κιτρινόμαυρων”, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Κισσαμικό στο Ηράκλειο.

Οι αντιδράσεις του κόσμου, πριν και μετά τη λήξη του αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έφεραν ενώπιον των ευθυνών τους παίκτες, που για μία ακόμα φορά στην προπόνηση, είχαν ως κύριο θέμα συζήτησης σε κάθε “πηγαδάκι” που στήθηκε την αποκαρδιωτική εμφάνιση, κόντρα στον Αιγινιακό.

Απαντες έχουν πλέον επίγνωση της δύσκολης κατάστασης (ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν) που έχει περιέλθει η ομάδα, παρότι ακόμα είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα,  καθώς έχουν αντιληφθεί ότι χάνουν το σημαντικότερο “όπλο” τους στη φετινή προσπάθεια. Την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή στην Κρήτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη, είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν το κλίμα, καθώς για να κατευνάσουν τα πνεύματα χρειάζονται θετικά αποτελέσματα και μία νίκη κόντρα στον Κισσαμικό, προσφέρεται για να γίνει η αρχή.

To Top