ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος για νίκη ο Άρης στο Παλέ κόντρα στο Λαύριο παρά τα προβλήματα (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Αποφασισμένος για τη νίκη παρά τα προβλήματά του είναι ο Άρης, που υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο Παλέ το Λαύριο για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς θα είναι παρόντες στο σημερινό ματς, αλλά όχι απόλυτα έτοιμοι καθώς έχουν χάσει πολλές ομαδικές προπονήσεις εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Ωστόσο άπαντες θα δώσουν ότι έχουν για να πάρουν μια σημαντική νίκη απέναντι στην (ίσως) πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία έχει πετύχει 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια της, κερδίζοντας μεταξύ άλλων τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Ο Άρης, που έχει στο μυαλό του και την κακή εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι του Α’ γύρου στο Λαύριο και την βαριά ήττα, χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να πάρει ακόμα μία βαθμολογική ανάσα, καθώς το Μεσολόγγι και ο Κολοσσός έχουν πετύχει τον ίδιο αριθμό νικών έως τώρα.

«Θα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσουμε το transition παιχνίδι, ενώ πέρα από το τακτικό κομμάτι, η άμυνα ένας εναντίον ενός είναι καθοριστική. Η δική μας προσέγγιση δεν αλλάζει. Στόχος είναι μόνο η νίκη» σημείωσε ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις δίνοντας το στίγμα της πνευματικής ετοιμότητας που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του για να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και ζωντανά από την ΕΡΤ3, είναι οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Συμεωνίδης και Ανδρικόπουλος.

To Top