ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ο Άρης κόντρα στον Κολοσσό (17.00 – PRESSARIS LIVE)

Αποφασισμένος να πάρει τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα και στο Παλέ είναι ο Άρης, που υποδέχεται στις 17.00 τον Κολοσσό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Παναθηναϊκού και την περιπετειώδη ήττα που ακολούθησε στη Νίκαια από τον Ιωνικό, οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες μπροστά στο κοινό της ομάδας, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο.

Το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τον Άρη φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις των μελών της ομάδας. «Θέλουμε να ξαναδείξουμε τον σκληρό χαρακτήρα μας μέσα στο Παλέ. Πρέπει να δώσουμε το 100% από την αρχή μέχρι το τέλος, χρειαζόμαστε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Βαρβούνης, μέλος του τεχνικού τιμ, δείχνοντας ότι άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι για… μάχη!

ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Από την πλευρά του ο Σταύρος Σχίζας, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, επισήμανε πως «αν και είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για μας. Είναι ένα είδος τελικού». Ο αρχηγός του Άρη πάντως θα βρίσκεται στη δωδεκάδα, ενώ μοναδική απουσία για τον Γιάννη Καστρίτη είναι εκείνη του Γιάννη Σιδηροηλία, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου ένα μήνα.

Μία απουσία θα έχει και ο Κολοσσός με τον Ηλία Κατζούρη να αφήνει εκτός αποστολής τον Νίκο Καμπούρη. Ξανθόπουλος, Ποτ, Μομίροφ, Μέσιτσεκ, Μίλερ, Σλαφτσάκης, Μαργαρίτης, Πράπας, Χατζηδάκης, Τιλί, Μπιλλής και Ουίλιαμς είναι οι δώδεκα που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTSports (ERTFlix) είναι οι Παπαπέτρου, Τσολάκος, Θεονάς και κομισάριος ο Παραλυκίδης.

To Top