ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα ανόδου! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται από σήμερα ο Άρης, που θέλει να κάνει το πρώτο από τα 34 βήματα, που θα τον οδηγήσουν στη φυσική του θέση. To PRESSARIS θα σας μεταδώσει το pregame, την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό και το “τρίτο ημίχρονο” της πρεμιέρας…

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας, στις 15:00, με στόχο το “τρίποντο” που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, ο  Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση), ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση), καθώς και οι τραυματίες της τελευταίας στιγμής Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη διάταση δικεφάλου).

To Top