ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένος να μπει στα… βαθιά ο Χαΐροβιτς: «Πρώτη» στον Άρη, δοκιμάζεται σήμερα από τον Μάντζιο

Αποφασισμένος να μπει στα… βαθιά δείχνει ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος σήμερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τον Άρη στο Σοχάου της Αυστρίας.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Ο 30χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά από τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας και ανταπόκρισής του σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παίκτες, που ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασία από την Ελλάδα.

Στόχος του Χαΐροβιτς είναι να δείξει μέσα από τις προπονήσεις ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση βασικού, νιώθει πολύ καλά και σίγουρος για την απόφασή του να έρθει στον Άρη, ενώ μια… πρώτη μικρή ένδειξη της αφοσίωσής του στη δουλειά, σε θεωρητικό επίπεδο αρχικά, αποτελεί το γεγονός πως δεν τον ενδιαφέρει ποιο νούμερο φανέλας θα πάρει, αλλά να μπορέσει μέσα από την σκληρή προπόνηση να προσφέρει το 100% του.

To Top