ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένος ο Άρης για την λύση του συμβολαίου, το κάνει πιο δύσκολο ο Μήτρογλου

Ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις συζητήσεις που ήδη ξεκίνησαν με τον Κώστα Μήτρογλου για την λύση του συμβολαίου.

Ο 33χρονος επιθετικός παραμένει τραυματίας (τις τελευταίες μέρες έκανε θεραπεία), ενώ η παρουσία του στους κιτρινόμαυρους προκαλεί προβληματισμό, μια και με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές στο περσινό πρωτάθλημα παραμένει πολύ μακριά από τα υψηλά στάνταρ που επιθυμούν οι απαιτήσεις της ομάδας.

Όπως αναφέραμε και χθες η συνολική του εικόνα στις προπονήσεις, οι τραυματισμοί του, αλλά και κάποιοι -όχι αγωνιστικοί- λόγοι είχαν ως αποτέλεσμα να δρομολογηθεί πλέον η διαδικασία για να λυθεί η συνεργασία του Άρη με τον 33χρονο επιθετικό, ειδικά από την στιγμή που έχει ένα συμβόλαιο υψηλό (αγγίζει τις 600.000 ευρώ), χωρίς αγωνιστική ανταποδοτικότητα.

Η προσπάθεια αυτή αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία. Μετά τις πρώτες συζητήσεις ο Μήτρογλου δείχνει ανένδοτος στο να μπει σε μια διαδικασία λύσης της συνεργασίας και προβλέπεται ένα διαπραγματευτικό θρίλερ με τους ανθρώπους του Άρη. Το κάνει σίγουρα πιο δύσκολο, μια και δεν δείχνει διάθεση να βρεθεί χρυσή τομή.

Οι επαφές των δυο πλευρών θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από το συμβόλαιο ολοκληρώνοντας την συνεργασία του με τον παίκτη.

To Top