ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος ο Άρης για τους τρεις βαθμούς στο «σπίτι» του κόντρα στον Παναιτωλικό (16.00 – PRESSARIS LIVE)

Πανέτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη είναι ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (16.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ομάδα του Αγρινίου με έναν και μόνο στόχο: την κατάκτηση των τριών βαθμών και της τέταρτης νίκης σε εφτά παιχνίδια, παραμένοντας -εφόσον επιστραφούν οι έξι βαθμοί- κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Άρης θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του, καθώς σε τρία ματς μετράει μία νίκη (Παναθηναϊκός) και δύο ισοπαλίες (ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης) και για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού σε αυτά τα τρία παιχνίδια έχει πετύχει ένα γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα.

«Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θέλουμε ένα δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι στη σειρά» σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος αναφερόμενος και στην τελευταία νίκη του Άρη στη Λαμία.

Ο προπονητής του Άρη θα έχει μαζί του αύριο τους: Ντένις, Κουέστα, Λούμορ, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Δεληζήση, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σάσα, Γκαρσία, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε, Καμαρά, Μάνο και Γκάμα, αφήνοντας εκτός τους Μπεναλουάν και Χαΐροβιτς.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κουτσιαύτης (Άρτας), βοηθοί οι Βασίλοπουλος (Έβρου) και Νιδριώτης (Αθηνών). Τέταρτος είναι ο Τσέτσιλας (Γρεβενών) και στο VAR θα βρίσκονται οι Γκάμαρης (Αθηνών) και Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Παρατηρητής ο Γκαϊτατζής (Δράμας).

To Top