ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος ο Άρης! Η επιθετική του στάση απέναντι σε ΕΠΟ – Πολιτεία και ο δρόμος του δικαίου

Όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες και όλα όσα… δε συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες καταμαρτυρούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης και για την οποία δεν ευθύνεται η σημερινή ΠΑΕ.

Οι οφειλές και τα χρέη του παρελθόντος όχι μόνο βαραίνουν σήμερα τον Άρη, αλλά τον έχουν φέρει σε μια δυσχερή αγωνιστική θέση με την απαγόρευση των μεταγραφών που ισχύει από τον Ιανουάριο.

Η ευθύνη της ΕΠΟ είναι τεράστια, με τον Άρη να εξαπολύει μύδρους εναντίον της, ρίχνοντάς της μεγάλο βάρος για όσα έχουν συμβεί με το ban. Το επίσημο έγγραφο από τη FIFA και με υπαιτιότητα της ΕΠΟ δεν έφτασε ποτέ στον Άρη με αποτέλεσμα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος.

Μάλιστα, ο Άρης δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, καθώς αναζητώντας το δίκαιο που είναι με το μέρος του, θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου μετά τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί και συνεχίζει να υπόκειται.

Από τα… κιτρινόμαυρα βέλη δε γλύτωσε ούτε η Πολιτεία, η οποία ναι μεν επενέβη με την επιστολή στη FIFA στηρίζοντας τον Άρη, όμως δεν υπήρξε καμία απολύτως συνέχεια. Ο Άρης πίεσε την κυβέρνηση και τον κ. Γεραπετρίτη, όμως εισέπραξε «προκλητική αδιαφορία και ανεξήγητη συμπεριφορά» όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Εκείνο που δείχνει βέβαιο είναι πως οι επικεφαλής του Άρη με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθούν να δώσουν τη λύση στο μείζον ζήτημα του ban για να επανέλθει ο σύλλογος και η ομάδα ξανά στο δρόμο της κανονικότητας και της εξέλιξης, χωρίς ωστόσο να αφήσουν να ξεχαστούν όσα… δεν έχουν γίνει από την ΕΠΟ και την Πολιτεία.

To Top