ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος ο Άρης, τα δίνει όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (PRESSARIS LIVE, 18.00)

Αποφασισμένος όλος ο Άρης, παίκτες και προπονητές για να πάρουν τη νίκη σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Nick Galis Hall (18.00) για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάστηκαν όλη τη βδομάδα τακτικά και… κυρίως ψυχολογικά για το ντέρμπι της πόλης. Άπαντες είναι αποφασισμένοι για να κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη. Το τεχνικό τιμ του Άρη έδωσε βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, καθώς ο Άρης χρειάζεται σήμερα τη νίκη κυρίως για τρεις λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει, φυσικά, με τη βαθμολογία. Ο Άρης χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τις πιο χαμηλές θέσεις, αλλά και να προσπαθήσει να κοιτάξει ξανά πιο ψηλά μετά τις τρεις σερί ήττες (Ολυμπιακός, Κολοσσός, Περιστέρι).

Ο δεύτερος λόγος συναντάται στο ψυχολογικό κομμάτι και πάνω στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση από τις δύο τελευταίες κακές εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες, προκειμένου να επιστρέψουν στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν δείξει μέχρι και πριν τρεις αγωνιστικές. Και το συγκεκριμένο ντέρμπι, μπορεί να τους το προσφέρει αυτό σε μεγάλο βαθμό.

Ο τρίτος λόγος αφορά την ανταπόδοση και την ικανοποίηση στον κόσμο που και σήμερα θα γεμίσει το Παλέ, περιμένοντας να δει την ομάδα να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και να παίρνει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι εντός έδρας.

Εκτός όμως από το πάθος, την ψυχή και την καρδιά που απαιτείται σε ένα τέτοιο ντέρμπι, οι παίκτες του Άρη οφείλουν να είναι σήμερα 100% συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στο παρκέ από το τζάμπολ μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Οφείλουν να ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή και να τα δώσουν όλα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει ξανά στις νίκες, έχοντας να αντιμετωπίσουν έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

To Top