ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος ο Αρης και με νέα πρόσωπα στο Περιστέρι (16.00, PRESSARIS LIVE)

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του  και είναι αποφασισμένος για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα, στις 16:00 (PRESSARIS LIVE), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες  με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Γιώργος Φίλλιος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο 20χρονος γκαρντ θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και η διαθεσιμότητά του θα κριθεί από την κατάστασή του πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Η αποστολή  αναχώρησε χθες αεροπορικώς για την Αθήνα και απαρτίζεται από τους:

Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Βασίλη Καββαδά, Γιώργο Φίλλιο, JD Νότε, Γιάννη Σιδηροηλία, Όμηρο Νετζήπογλου, Ρισόντ Πακ.

Την αποστολή στην Αθήνα θα ακολουθήσει και ο τραυματίας Τζος Χάγκινς, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του σ’ αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση.

Tο περσινό παιχνίδι σταμάτησε ένα σερί αγώνων των δύο ομάδων στο Περιστέρι στα οποία ο νικητής αναδείχτηκε με διψήφιες διαφορές. Πριν φτάσει λοιπόν πέρυσι ο Άρης στη νίκη στο ματς της 22ης αγωνιστικής με 70-67 (Τόμας Γκιέλο 17π, 4/7τρ, Γκλεν Κόζι 14 – Άντονι Κάουαν 17π, 7ασ, 3κλ, Έρικ Λόκετ 16π, 11ρ, 2ασ, 2κλ.) είχαν προηγηθεί πέντε αγώνες που κρίθηκαν με διαφορές 11-20 πόντων.

Συνολικά αυτός θα είναι ο 60ός αγώνας μεταξύ του Περιστερίου και του Άρη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα. Στα ματς της Αθήνας ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο…

Γ. Πουρσανίδης, Σταματόπουλος και Μπακάλης θα διευθύνουν τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, όπως έκανε γνωστό η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

To Top