Αποφασισμένος ο Πασιαλής, θέτει εαυτόν εκτός ομάδας: “Τελείωσα από τον Άρη…”

Ο Νίκος Πασιαλής αποτελεί παρελθόν από τον Άρη (όπως άφησε να εννοηθεί στην επιστολή-απάντηση που εξέδωσε) μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και την “διαμάχη” μέσω ανακοινώσεων που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Άρη μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, ωστόσο, ο πρώην -πλέον- τεχνικός της Κ20 του συλλόγου (νυν Κ19) έχει θέσει ευατόν εκτός ομάδας!

Φανερά εξοργισμένος για την απαξίωση τόσο του ίδιου όσο και της δουλειάς του τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες, δεν κρύβει την απόφαση του να αποχωρήσει από το σύλλογο, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στο PRESSARIS: “Τελείωσα από τον Άρη. Δεν μπορώ και δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

“Το είχα πει και στον κ. Στεφανίδη πριν γίνουν όλα όσα έγιναν ότι με τον Καλαϊτζίδη ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο. Aπό την αρχή ήμουν βέβαιος ότι δεν θέλω…”.

Η πρώτη συγκέντρωση της Κ19 για τη νέα χρονιά έχει προγραματιστεί για τις 11 Αυγούστου στο “Κλ. Βικελίδης”. Μέχρι τότε οι ιθύνοντες των ακαδημιών φιλοδοξούν στο να έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του Νίκου Πασιαλή στον πάγκο της ομάδας

To Top