ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος, παθιασμένος και με πίστη για την πρόκριση στα ημιτελικά ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 20:00)

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη, που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 20:00, CosmoteTV1) τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι “κιτρινόμαυροι” τα παίζουν όλα για όλα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θέλοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1, από τον πρώτο αγώνα, στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, παρά την ήττα της σε εκείνο τον αγώνα, πέτυχε το εκτός έδρας γκολ, που είχε ως πρωταρχικό στόχο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για πρόκριση. Ακόμα και νίκη με… μισό μηδέν, δίνει στον Άρη, το “εισιτήριο” για τους “4” της διοργάνωσης.

Ο Ματέο Γκαρσία έμεινε -όπως αναμενόταν- εκτός αποστολής, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Εκτός και ο Ματίγια, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Άκης Μάντζιος, πήρε στην αποστολή, 21 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους ορίστηκε από την ΕΠΟ ως διαιτητής του δεύτερου προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) Ράινχαρτ Μπούξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), ενώ ο VAR θα είναι ο Πολωνός Ζιλ Πάβελ. Βοηθός στο VAR o Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

To Top