ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος, συγκεντρωμένος και με πάθος ο Άρης για την… μοναξιά της κορυφής κόντρα σε Ολυμπιακό! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ντέρμπι κορυφής στην Super League, με τον πρωτοπόρο Άρη να υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:30) τον ισόβαθμό του, Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής!

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν το πρώτο τους μεγάλο τεστ της χρονιάς, καθώς δεν είναι μόνο η βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού, αλλά η δυναμική και η ποιότητα του ρόστερ του. Οι δύο ομάδες, έχοντας παίξει από 7 παιχνίδια, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 19 βαθμούς, με έξι νίκες και μία ισοπαλία αμφότερες.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι μία μεγάλη ευκαιρία του Άρη να αποδείξει πως το φετινό του εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι αποτέλεσμα συγκυριών, αλλά μία συνθήκη αναμενόμενη με γνώμονα τις δυνατότητές του. Μπορεί επί της ουσίας να είναι το δεύτερο ντέρμπι, καθώς προηγήθηκε το “διπλό” στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα που θα αντιμετωπίσει φέτος. Σε μία περίοδο, μάλιστα, που θα είναι το πρώτο από τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι, δίχως προβλήματα, με τον Άκη Μάντζιο να έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, αυτή τη φορά, άφησε εκτός αποστολής τον Μπουσέ, για να πάρει την θέση του αναπληρωματικού γκολκίπερ, ο Κουέστα. Εκτός αποστολής και ο Ντάτκοβιτς.

Οι “εκλεκτοί” του Μάντζιου:

Σιαμπάνης, Κουέστα, Ματέο Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι,  Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Ο Ιβάν Μπέμπεκ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να “σφυρίξει” το ντέρμπι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στο πλευρό του 43χρονου διεθνούς διαιτητή ως βοηθοί θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα.

4ος διαιτητής είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ενώ στο VAR, o επίσης Κροτάτης, Ντάριο Μπελ. Βοηθός στο VAR είναι ο Πολυχρόνης Κωσταρας και παρατηρητής ο Άλαν Σνούντι, κοντινός συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

To Top