ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος o Άρης να… τελειώσει την ΑΕΚ και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την 2η θέση! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 15:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” του Άκη Μάντζιου θέλουν σήμερα τη νίκη, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους 9 βαθμούς την ΑΕΚ και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την 2η θέση, στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Ήδη, με 54 πόντους είναι στο +4 από τον ΠΑΟΚ, που τον ακολουθεί στην βαθμολογία και στο +5 από τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ έρχεται με απουσίες και πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τα αρνητική αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο “στρατόπεδό” της.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο Άρης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα.

Η αποστολή:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ergys Kace, Yohan Benalouane και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ είναι ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Βοηθοί του ο Ντμίτρι Ζουκ και ο Άλεχ Μεσλίνκα, τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ενώ στο VAR θα είναι ο Κροάτης Ντούγκε Στούκαν με βοηθό του στο AVAR τον Μιχάλη Μιχόπουλο. Παρατηρητής του αγώνα ο Γκαΐτατζης Θεόδωρος.

To Top