Αποφόρτιση της ομάδας και επανεκτίμηση της κατάστασης Γιαννίτση-Σταυρόπουλου

Αύριο το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Στη διάρκεια της αυριανής μέρας θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Γιαννίτση και Σταυρόπουλου.

Το δελτίο τύπου του ποδοσσφαιρικού τμήματος αναφέρει: “Μέρα αποφόρτισης και ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο, Τετάρτη, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (16/11, 15:00) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες Ηλία Σταυρόπουλο και Μιχάλη Γιαννίτση, αύριο θα επανεκτιμηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους.

Να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βάσκο Φερνάντες (ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αποβλήθηκε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον χθεσινό αγώνα με τον Αρη Ακροποτάμου)”.

To Top