ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχή από ΜακΓκι, Μπελ, Κάιζερ και Χάρις γιατί… καθυστέρησε η δόση Μαρτίου

Τέσσερις Αμερικανοί του Άρη, οι Γκάρι ΜαΓκι, Γκάρι Μπελ, Ραμόν Χάρις και Μάικαλ Κάιζερ δεν προπονήθηκαν σήμερα το πρωί διαμαρτυρόμενοι γιατί η διοίκηση καθυστέρησε να τους πληρώσει τη δόση συμβολαίου του Μαρτίου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης έχει καταβάλει στους παίκτες έξι δόσεις συμβολαίων και τις προκαταβολές που εισέπραξαν τον Αύγουστο, ενώ ενημερώθηκαν ότι εντός του Μαϊου θα γίνουν πληρωμές και θα τακτοποιηθούν όλοι οικονομικά.

Χθες η ΚΑΕ Άρης κατέβαλε σε εφορία, ΙΚΑ και ρυθμίσεις για το άρθρο 99 ένα ποσό πάνω από 40.000 ευρώ. Προφανώς και προτιμήθηκε την δεδομένη χρονική στιγμή να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο, κάτι που δεν εκτίμησαν οι τέσσερις παίκτες.

Το αν είναι υπερβολικό να κάνει ένας παίκτης αποχή ανήμερα της Πρωτομαγιάς επειδή δεν έχει πληρωθεί τον Μάρτιο, είναι στην κρίση του καθενός.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα που δημιουργήθηκε θα λυθεί, όμως αυτό που αναδεικνύεται από το συγκεκριμένο γεγονός είναι η άμεση ανάγκη για άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, διότι από ένα σημείο και μετά οι παίκτες γνωρίζοντας ότι είναι “αναντικατάστατοι” λειτουργούν δημοσιοϋπαλληλικά.

To Top