Αποχή διαμαρτυρίας από τους παίκτες της Βαλένθια για την απόλυση Μαρθελίνο

Πρωτοφανή τρόπο για να αντιδράσουν στην απόλυση του προπονητή τους βρήκαν οι παίκτες της Βαλένθια. Χθες αποφάσισαν να απέχουν από την επίσημη συνέντευξη Τύπου της UEFA για τον σημερινό αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το Champions League διαμαρτυρόμενοι για άδικη απομάκρυνση του Μαρθελίνο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άλμπερτ Θελάδες ήταν ο μοναδικός που παρέστη στην αίθουσα Τύπου από πλευράς Βαλένθια, καθώς οι παίκτες του συμφώνησαν να δείξουν με τον τρόπο αυτό την αντίδρασή τους στην απόφαση της διοίκησης.

Φυσικά δεν έμειναν εκεί, αλλά εξέφρασαν και δημόσια την στήριξή τους στον απολυθέντα προπονητή. Ο αρχηγός, Ντάνι Παρέχο, έγραψε στα social media: «Μίστερ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως όπου κι αν πας θα τα καταφέρεις και θα σε αφήσουν να κάνεις τη δουλειά σου. Σε ευχαριστώ που έκανες την ομάδα καλύτερη κι εμένα καλύτερο ποδοσφαιριστή».

Ο Εζέκιελ Γκαράι ήταν ακόμη πιο καυστικός. «Όποιος πήρε την απόφαση να σε διώξει, δεν σεβάστηκε όχι μόνο εσένα, αλλά όλη την ομάδα, όλους τους οπαδούς. Θα το πω δυνατά: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ», έγραψε ο Αργεντινός αμυντικός.

To Top