ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αποχή τέλος, προπονήθηκαν και οι Μπελ, Κάιζερ και Χάρις!

Μετά τον Γκάρι ΜακΓκι που προπονήθηκε προχθές, τέλος στην αποχή έδωσαν και οι άλλοι τρεις Αμερικανοί που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν την περασμένη βδομάδα για τη μη καταβολή της δόσης Μαρτίου εγκαίρως.

Έχει υπάρξει μια καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και τους Γκάρι Μπελ, Μάικαλ Κάιζερ και Ραμόν Χάρις ώστε άμεσα να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, αφού θα τους καταβληθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν έως το τέλος της σεζόν.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε σήμερα όλους τους ξένους στη διάθεσή του και πλέον μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα της Τετάρτης με το Ρέθυμνο, αν και βέβαια έχασαν αρκετές προπονήσεις την περασμένη βδομάδα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: “Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα (05/05) το πρωί για τους παίκτες του ΑΡΗ, μετά το χθεσινό (04/05) ρεπό και η προετοιμασία, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Ρέθυμνο (08/05, 17:30), για την 26η αγωνιστική της Betshop Basket League, συνεχίζεται πλέον σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Γιώργος Αγγέλου και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη”.

To Top