Αποχή των παικτών της ΑΕΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ, επόμενης αντιπάλου του Άρη στο πρωτάθλημα, αποφάσισαν ομόφωνα να κάνουν αποχή από την προπόνηση, ώστε να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τον προβληματισμό τους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και για το γεγονός ότι οι μέτοχοι δεν δείχνουν έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πάντως, δεν αποχώρησαν από τα Σπάτα και παρέμειναν στα αποδυτήρια. Μαζί τους βρίσκεται και ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος καταλαβαίνει τα προβλήματά τους, ωστόσο, προσπαθεί να τους μεταπείσει, καθώς η Ενωση έχει αγώνα την Κυριακή (26/2) με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες, πάντως, είναι αποφασισμένοι να κάνουν αποχή, ελπίζοντας πως έτσι θα μπορέσουν να ασκήσουν πίεση στους μετόχους για να δώσουν λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. 

Kαι ανακοίνωση
Την απόφαση να υπογράψουν το διακανονισμό που τους προτάθηκε από τη διοίκηση για τα οφειλόμενα έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καλώντας τους μετόχους να κάνουν το καθήκον τους. 

«Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα. 

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και τον κόσμο της, κάντε και εσείς το δικό σας. 

Η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα. Αποφασίστε εσείς…», αναφέρουν οι παίκτες της «Ένωσης», που αρχίζουν την ανακοίνωση με το ειρωνικό για τους μετόχους «Dear all». 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως οι προηγούμενες των ποδοσφαιριστών, αλλά μοιράστηκε με e-mail στα ΜΜΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ: 

«Dear all, 

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλιτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία. 

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ. 

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα. 

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! 

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top