Αποχαιρέτησε με δάκρυα την μεγάλη του αγάπη

Σε ειδική συνέντευξη τύπου ο Τσάβι αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Αν είχε φύγει πέρσι θα είχε αυτοκτονήσει (!), ενώ δεν ξέχασε Βιλανόβα και Αραγονές.

Ο Τσάβι σε τρεις μέρες θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους στο Βερολίνο, έτσι αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα σε ειδική συνέντευξη τύπου.

Η “Μπάρτσα” έχει κατακτήσει το νταμπλ και ίσως το Σάββατο το βράδυ να κάνει το τρεμπλ, έτσι ο 35άχρονος τόνισε:

“Ευχαριστώ τον Λουίς Ενρίκε και τον Άντονι Θουμπιθαρέτα που με έπεισαν πέρσι να παραμείνω. Θα αυτοκτονούσα τώρα αν είχα φύγει”!

Ο Τσάβι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ με την Αλ-Σαντ, έχει περισσότερες από 500 συμμετοχές με τους “μπλαουγκράνα” και 24 τρόπαια, τα οποία ίσως γίνουν 25.

Είναι 24 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και μαζί του στην ειδική συνέντευξη τύπου βρισκόταν φυσικά και ο καλός του φίλος, Αντρές Ινιέστα, όπως και ο πρόεδρος, Τζουζέπ Μπαρτομέου.

“Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος και κάθε φίλαθλο, είμαι ευγνώμων”, τόνισε ο Τσάβι και συνέχισε: “Τα τρόπαια δεν είναι τίποτα μπροστά στα γέλια που έκανα και τους φίλους που αφήνω πίσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ όλα που έγιναν εδώ με εμένα”.

Για Βιλανόβα και Αραγονές

Δεν παρέλειψε φυσικά να μιλήσει για δύο προπονητές που δεν είναι πια στην ζωή τους, Τίτο Βιλανόβα και Λουίς Αραγονές, με τους οποίους συνεργάστηκε σε Μπαρτσελόνα και Εθνική Ισπανίας, αντίστοιχα.

“Ο Τίτο ήταν ποδοσφαιρικός πατέρας και πάντα θα τον έχω στην καρδιά μου. Κόουτς Αραγονές, όπου και να είσαι, ξέρεις πως δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ευχαριστήσω αρκετά για τα όσα έχει κάνει για μένα”.

Ο Τσάβι ελπίζει πως μία μέρα θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα: “Ελπίζω πως αυτό δεν είναι το αντίο, αλλά θα δω ξανλά σύντομα. Ευχαριστώ για όλα, Μπάρτσα”.

πηγή: sport24.gr

To Top