Αποχαιρέτησε ο Βίγια (video)

Μέσα από ένα μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ισπανίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και συγκεκριμένα στην New York City.

Ο 32χρονος επιθετικός, που βρέθηκε χθες στο Μάντσεστερ και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για την μεταγραφή του, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το πρότζεκτ, που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

Ακόμα ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είπε πως από εδώ και στο εξής θα υποστηρίζει τους «ροχιμπλάνκος» και αποκάλυψε ότι ο προπονητής του, Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στην ομάδα.

«Είναι ένα πρότζεκτ που δεν μπορούσα να αρνηθώ για εμένα και για την οικογένεια μου, είναι πολύ, πολύ καλό.

Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και πρέπει να το δεχτώ. Θα είμαι οπαδός της Ατλέτικο για όλη μου την ζωή, για αυτά που μου έδωσαν έναν χρόνο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην Ατλέτικο και εκείνους που προσπάθησαν να με πείσουν να μείνω, όπως ο Τσόλο (ο Ντιέγκο Σιμεόνε) και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου», είπε, χαρακτηριστικά ο Βίγια.

Η New York City, είναι μια ομάδα που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και στους Νιού Γιορκ Γιάνκις. Η σεζόν στο MLS αρχίζει τον Μάρτιο και ο Βίγια μέχρι τότε πιθανότατα θα κάνει προπονήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς φυσικά να συμμετέχει στους αγώνες των «πολιτών».

Ο Ισπανός, μπορεί να έχει στην Αμερική έναν ακόμα συμπαίκτη από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, που δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι.

πηγή: sentragoal.gr

To Top