Αποχαιρέτησε ο Χαντ, τι συζήτησε με τον Γαλιλαία για την επόμενη χρονιά

Από τα γραφεία της ΚΑΕ πέρασε σήμερα ο Τζέρεμι Χαντ για να αποχαιρετήσει την διοίκηση και το υπαλληλικό προσωπικό, καθώς αύριο αναχωρεί για το Μέμφις. Είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Χρήστο Γαλιλαία και αυτό που προκύπτει είναι πως προέχει πάνω από όλα η υγεία του παίκτη και η πλήρης αποκατάσταση του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει μπροστά του ιδιαίτερα σκληρή δουλειά ως προς την αποθεραπεία του. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν δύο μήνες προκειμένου να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και μέσα από συγκεκριμένο ασκησιολόγιο και θεραπευτική αγωγή να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατό του.

Ο Άρης θέλει τον Χαντ και του εκφράστηκε και σήμερα αυτή η πρόθεση. Θέλει, όμως, έναν Χαντ υγιή, γι’ αυτό και το συμπέρασμα της σημερινής κουβέντας ήταν πως θα πρέπει πρώτα από όλα να επιστρέψει 100% υγιής στην δράση. Οι κίτρινοι θέλουν τον Χαντ και γιατί πρόκειται για ποιοτικό παίκτη και γιατί δεν έχουν πολλές επιλογές “ανοικτές” λόγω του απαγορευτικού της FIBA. Η πορεία της αποθεραπείας του θα δείξει κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

To Top