Αποχαιρέτησε τέσσερις παίκτες η Γουέστ Χαμ

Τέσσερις παίκτες αποχαιρέτησαν τη Γουέστ Χαμ, καθώς τα συμβόλαιά τους που έληγαν δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Ο 35χρονος αρχηγός της ομάδας, Μαρκ Νομπλ, ήταν ήδη γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, έχοντας περάσει όλη την καριέρα του στα «σφυριά», των οποίων είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στην Premier League με 414.

Στη λίστα των παικτών που αποχωρούν υπάρχουν ακόμη τα ονόματα του Άντρι Γιαρμολένκο, του Ράιαν Φρέντερικς, καθώς και του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Ντέιβιντ Μάρτιν.

Ο Ουκρανός Γιαρμολένκο αποκτήθηκε το 2018 από τη Ντόρτμουντ, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με σοβαρότερο μία ρήξη αχίλλειου τένοντα στην πρώτη σεζόν του στο Λονδίνο.

Αγωνίστηκε συνολικά σε 86 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 13 γκολ, σημαντικότερο εκ των οποίων ήταν αυτό που σημείωσε τον περασμένο Μάρτιο επί της Σεβίλης, δίνοντας στη Γουέστ Χαμ την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Σε ό,τι αφορά τον Φρέντερικς, εντάχθηκε στα «σφυριά» το 2018, προερχόμενος από τη Φούλαμ, και κατέγραψε 77 συμμετοχές και 3 γκολ, όμως την τελευταία διετία έχασε τη θέση του βασικού δεξιού μπακ από τον Τσέχο Βλάντιμιρ Κουφάλ.

To Top