Αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο ο Σάλομον: «Ευγνώμων και περήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας»

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πάτρικ Σάλομον αποχαιρέτησε τον Ατρόμητο, ενώ δήλωσε ευγνώμων και περήφανος που ήταν μέλος των Περιστεριωτών.

Αντίο στον Ατρόμητο και τους οπαδούς του, θέλησε να πει ο Πάτρικ Σάλομον μέσω social media. Ο Αυστριακός χαφ δήλωσε ευγνώμων και περήφανος που ήταν μέλος των Περιστεριωτών, ενώ τόνισε ότι στους «κυανόλευκους» αξίζουν τα καλύτερα.

Θυμίζουμε αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι τη φετινή σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας, πραγματοποιώντας 60 συμμετοχές και σκοράροντας δύο γκολ, ενώ χθες επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Είμαι τρομερά ευγνώμων και περήφανος, που τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν μέλος του Ατρόμητου. Συνάντησα πολλούς ευγενικούς και καλούς ανθρώπους. Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Αθήνα και με υποδέχθηκαν όμορφα. Εύχομαι στον Ατρόμητο όλα τα καλά και μακάρι να πετύχει τους στόχους του.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον κόσμο και τους οπαδούς. Είστε οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για την ομάδα και σας αξίζουν τα καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα να πω αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

To Top