Αποχαιρετάει τους παίκτες

Οι τίτλοι του τέλους με τον Σάκη Τσιώλη έπεσαν το απόγευμα της Δευτέρας και το μόνο που απομένει πλέον είναι ο 52χρονος προπονητής να αποχαιρετήσει  και τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο διάστημα.

Ο Σάκης Τσιώλης θα περάσει το απόγευμα της Τρίτης για τελευταία φορά την πόρτα των βοηθητικών εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες, τους συνεργάτες του.

Την περασμένη βδομάδα τους είχε πει ότι: «θα ξέρουμε εάν θα τα πούμε στην επόμενη προπόνηση», την Δευτέρα άκουσαν να τους λέει: «ότι έχουμε ένα κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση μετά την προπόνηση».

Τις τελευταίες δυο βδομάδες άκουγαν επίσημα τον (πρώην πια) προπονητή τους να «πετάει το μπαλάκι» της παραμονής στη διοίκηση… Οι εξελίξεις είναι πια γνωστές. Ο Τσιώλης θα πει το απόγευμα τις τελευταίες του κουβέντες και αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε μετά το διαζύγιο, καθώς και κατά την αποχώρησή του με δάκρυα από το «τελευταίο ραντεβού» με τη διοίκηση, λογικά σήμερα θα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση…

Άρης και Τσιώλης χωρίζουν τους δρόμους τους και αλλάζουν σελίδα.

To Top