Αποχαιρετάει το 2014 με παραμονή στην κορυφή και διατήρηση του αήττητου! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Αγωνιστικά ο Άρης αποχαιρετάει το 2014 αγωνιζόμενος σήμερα (15:00) εκτός έδρας με τον Έβρο Σουφλίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής. Μία χρονιά ορόσημο για την ιστορία του συλλόγου, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ίδρυση του, αλλά και μία χρονιά-”Γολγοθάς” στην οποία ο Άρης θέτει τις βάσεις για την “αναγέννηση” του…

Οι “κίτρινοι” στοχεύουν σε ένα ακόμα εκτός έδρας “τρίποντο”, ώστε η αυλαία της χρονιάς να τους βρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αήττητους για 7ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα,αν και γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν έναν υπολογίσιμο (και ξεκούραστο) αντίπαλο σε ένα επιβαρυμένο από τις καιρικές συνθήκες αγωνιστικό χώρο.

Πολλά τα προβλήματα για τον Πάουλο Κάμπος που επέλεξε 17 παίκτες για την αποστολή, αφήνοντας έξω τους Ατματσίδη και Λιόνη που δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών. Σε αυτούς προστίθενται και οι τραυματίες εδώ και καιρό Σταυρόπουλος, Χιντασέλι, Γκόλιας και Μαζουλουξής.

Οι αρχικοί “11” του Κάμπος…

Θέση κάτω από τα δοκάρια του Άρη θα πάρει για μία ακόμα φορά ο Καρατζιοβαλής, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης και Γκίνο. Όπως στο παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα έτσι και σήμερα το δίδυμο στο χώρο του κέντρου θα αποτελέσουν οι Προβατίδης και Λεμονής.

Στα άκρα τη επίθεσης θα αγωνιστούν οι Σουνάς και Παπαδόπουλος, ενώ στην κορυφή στο 4-4-2 του 57χρονου τεχνικού το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καπνίδης και Πόι.

 

To Top