ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποχαιρετάει το 2015 με διπλό στόχο: Oυσία και θέαμα! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Πέφτει σήμερα η αυλαία του πρώτου γύρου, με τον Άρη να υποδέχεται στο τελευταίο ματς της χρονιάς τον Έβρο Σουφλίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν σε ένα συνδυασμό ουσίας και καλής εμφάνισης, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Δράμα, την περασμένη Τετάρτη. Η ήττα από την Δόξα έχει περάσει πλέον στο παρελθόν, με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, να θέλουν τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν την υπάρχουσα διαφορά των 7 πόντων από τον Νέστο και των 9 από τους Δραμινούς.

Μετά από απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου και προτροπή του ιατρικού τιμ των “κιτρινόμαυρων” εκτός αποστολής έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ ο Βασίλης Ρόβας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το σημερινό ματς.

H αποστολή του Άρη: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι, Τάτος, Ρόβας, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καπνίδης, Καζναφέρης, Καλογέρης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

To Top