Αποχαιρετά τον Ερασιτέχνη μετά από σχεδόν 40 χρόνια προσφοράς!

Ανακοίνωση με αφορμή την αποχώρηση της Ρίτσας Θεοδωρίδου λόγω συνταξιοδότησης εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, με την  οποία ευχαριστεί την υπάλληλο που συμπλήρωσε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες προσφοράς στον Α.Σ. ως υπάλληλος των γραφείων.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη: “Τι να πει κανείς για έναν άνθρωπο, που έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στον ΑΡΗ. Από το 1976, όταν πρωτοξεκίνησε να δουλεύει για το σύλλογό μας, μέχρι και σήμερα, ήταν πάντα στην υπηρεσία του.

Η Ελευθερία Θεοδωρίδου, η Ρίτσα του ΑΡΗ, μας αποχαιρετά λόγω συνταξιοδότησης.

Σήμερα, 31/5, ήταν η τελευταία ημέρα εργασίας της στα γραφεία του Α.Σ. και όλοι οι υπάλληλοι, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο ήταν εκεί για να την ευχαριστήσουν για τη βοήθεια, που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, γεμάτες χαρές, δυσκολίες, αλλά και αμέτρητα κύπελλα, τα οποία είτε προέρχονταν από ηλικιακά τμήματα είτε από τις πρώτες ομάδες, θα έπρεπε πρώτα να περάσουν από το γραφείο της Ρίτσας και μετά αυτή να τα τοποθετήσει στην μεγάλη και επιβλητική τροπαιοθήκη των γραφείων του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της, την ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για το σύλλογο και της ευχόμαστε να είναι γερή από δω και στο εξής για να απολαύσει τη σύνταξή της”.

To Top