ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποχαιρετά το 2015 από την 4η θέση, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις και τον σεβασμό όλων!

Το 2015 ήταν αναμφισβήτητα μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, η οποία μπορεί να ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της χθες (3-0 από τον Ολυμπιακό), ωστόσο, αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν θα επισκιάσει το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον σεβασμό όλων.

Οι «κίτρινες», λοιπόν, με τον Δημήτρη Σολκίδη στο «τιμόνι» τους πέτυχαν πράματα και θάματα μέσα στην χρονιά, που φεύγει σε λίγες ημέρες, αρχής γενομένης φυσικά από την επίτευξη της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια, μετά από μια πενταετία.

Και μπορεί ο στόχος της παραμονής να ήταν η πρωταρχική επιδίωξη των παικτριών του Άρη, όταν ξεκινούσε η φετινή χρονιά, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «κίτρινες» αποτελούν μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχοντας βάλει… πλώρη για τα… ψηλά.

Μέχρι χθες το σύνολο του Σολκίδη μοιράζονταν την δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό, όμως, στο φινάλε του α΄ γύρου, οι «κίτρινες» είναι τελικά 4ες με 24 βαθμούς, έχοντας έναν λιγότερο από τον ΑΟ Θήρας.

Όπως και να έχει, ο Άρης ήρθε για να… μείνει και να διεκδικήσει υψηλούς στόχους στο μέλλον.

To Top