Αποχωρεί ο Βοσνιάδης, Αναστόπουλος και Παπαδόπουλος υποψήφιοι “διάδοχοι”

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος από χθες το βράδυ έχει αποφασίσει να παραιτηθεί.

Μετά την ήττα με 3-2 από την Ξάνθη ο Βοσνιάδης ήταν σκασμένος ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα σε ένα ματς, όπου η «ελαφρά ταξιαρχία»προηγήθηκε με 2-0. Ετσι λίγες ώρες μετά το παιχνίδι, ο Μακεδόνας τεχνικός αποφάσισε να παραιτηθεί έχοντας μιλήσει, μάλιστα, και με παίκτες.

Έτσι ο Βοσνιάδης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και απομένει ένα ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Σταμάτη Βελλή για να οριστικοποιηθεί το τέλος εποχής στην ομάδα.

Τώρα σε ό,τι αφορά στον διάδοχο ακούγονται διάφορα ονόματα. Παίζει «δυνατά» αυτό του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ ακούγονται επίσης αυτά των Νίκου Κωστένογλου, Σούλη Παπαδόπουλου.

Όσο για τον Μπάμπη Τεννέ, έχει αυτοπροταθεί, αλλά το όνομα «κάηκε», διότι προξένησε άσχημη εντύπωση η παρουσία του στο Περιστέρι και δη στο ματς με τον Ατρόμητο σε μία περίοδο, όπου ο Βοσνιάδης αμφισβητήθηκε έντονα.

πηγή: sentragoal.gr

To Top