Αποχώρησε από τον Άρη ο Ροντρίγκες, επιστρέφει στην Ονδούρα

Ο δανεισμός του  Έντουιν Ροντρίγκες, ολοκληρώνεται νωρίτερα από ό,τι είχε υπολογιστεί και ο Ονδουριανός ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην πατρίδα του.

Ο Άρης έφερε το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα, μετά τον Λουίς Πάλμα, τον Έντουιν Ροντρίγκες, ο οποίος όμως δεν βρήκε τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Ροντρίγκες πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στην Ολίμπια της Ονδούρας και οι “κίτρινοι” τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το πρόβλημα με τους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, που είχε ο Άρης ( ξεπερνούσαν τους πέντε) άφηνε μόνιμα τον Ροντρίγκες εκτός αποστολής, με συνέπεια να μην βρίσκει χρόνο συμμετοχής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά τη λύση του προβλήματος αυτού, ο Ροντρίγκες δεν βρήκε πάλι χρόνο συμμετοχής, με εξαίρεση το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό, στο οποίο πέρασε ως αλλαγή,  καθώς και τον αγώνα πρωταθλήματος με στον Βόλο.

Ο Ροντρίγκες προτάθηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες, χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη και επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολίμπια.

To Top