Αποχώρησε η διοίκηση, τέθηκε στο τραπέζι θέμα… αλλαγών!

Μετά από παρουσία και έντονες διαβουλεύσεις αρκετών ωρών στο Κλεάνθης Βικελίδης και στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, οι διοικούντες των κίτρινων αποχώρησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ… Όλα παραμένουν ανοιχτά, υπό το βάρος των εξελίξεων. 

Από πλευράς διοίκησης παρόντες ήταν οι Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Ορφανίδης, Πόππης, οι οποίοι δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους και χωρίς διάθεση να πουν κάτι ή να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο. Στη συνάντηση αυτή δεν ήταν ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος επέστρεψε, σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη.

Παρέπεμπαν όλους, όσους είχαν συγκεντρωθεί στην Αλκμήνης στην αυριανή μέρα, αλλά ήταν φανερό ότι το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από βαρύ.

Παρόντες ήταν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών. Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Γιάννης Γρανούζης, προσερχόμενος στα γραφεία ανέφερε ότι: «Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας το σκεπτικό της απόφασης και μετά να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειές μας. Δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές κινήσεις».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας όλων (υπολογίζεται ότι οι συζητήσεις κράτησαν πάνω από έξι ώρες) στα γραφεία της ΠΑΕ συζητήθηκαν διεξοδικά οι πτυχές του θέματος που απασχολεί από το μεσημέρι πια τον σύλλογο με την απόρριψη της έφεσης και την “μη αδειοδότηση” της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα…

Όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά το αύριο του διοικητικού συμβουλίου της κίτρινης ΠΑΕ, υπό το βάρος των εξελίξεων που οδηγούν πλέον τον σύλλογο σε βαθιά κρίση.

Από αύριο δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικές αποφάσεις, την ώρα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με την ΕΠΟ, σε ότι αφορά την ενδεχόμενη εισήγηση για να μην ισχύσει τελικά η απαγόρευση των μεταγραφών…

Αυτή την στιγμή επικρατεί η άποψη ότι χρειάζονται αλλαγές στη διοίκηση της ΠΑΕ. Γεγονός που τέθηκε στο τραπέζι. Όμως, κάθε βήμα θα γίνει με προσοχή και σταθερότητα. Και το κυριότερο να παρουσιαστεί ο Άρης όσο το δυνατόν πιο ενωμένος και συσπειρωμένος. Ο κόσμος περιμένει ουσιαστικές κινήσεις.

 

 

To Top