ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποχώρησε και η Παρτιζάν από το Eurocup

Μετά την ΑΕΚ και η Παρτιζάν επισημοποίησε την αποχώρησή της από το Eurocup, με τον πρόεδρο των «γκρομπάρι», Νίκολα Πέκοβιτς να στέλνει επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου, εξηγώντας τους λόγους που οι δευτεραθλητές Σερβίας έλαβαν αυτή την απόφαση.

Το… κουπόνι γεμίζει ακόμα περισσότερο με την έναρξη της Πορτογαλίας και του γαλλικού Σαμπιονά και φυσικά τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου παίζουν μπάλα μόνο στο Foxbet.gr. Διαβάστε τις κορυφαίες αναλύσεις από τους πιο εξειδικευμένους συντάκτες, μαζί με τα καλύτερα και πιο δυνατά προγνωστικά της αγοράς

Η Παρτιζάν βρισκόταν σε αντίστοιχη θέση με αυτή της ΑΕΚ, καθώς έχοντας δηλώσει συμμετοχή στο Eurocup, η σερβική ομοσπονδία «μπλόκαρε» την έκδοση δελτίων για τους νέους παίκτες της και μπροστά στο αδιέξοδο, η διοίκηση αποφάσισε την απόσυρση από το Eurocup.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν των Τίμπεργουλβς, Νίκολα Πέκοβιτς, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου στην Παρτιζάν, με επιστολή του στον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, τόνισε πως «η πρόθεσή μας ήταν να αγωνιστούμε απέναντι στους καλύτερους αντιπάλους και στόχος ήταν να έχουμε στο μέλλον την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Euroleague», όμως «οι πρόσφατες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, που επηρέασαν τη Σερβία και την ομοσπονδία, επηρέασαν και την ομάδα μας. Μετά από μια σειρά συναντήσεων που έγιναν, η Παρτιζάν αντιμετωπίζει μια κατάσταση από την οποία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεφύγουμε από το να αποσύρουμε τη συμμετοχή μας από το Eurocup».

Ο Πέκοβιτς εξήγησε πως «η αδυναμία να εκδώσουμε τα δελτία των νέων παικτών μας, μας έχει βάλει σε μια απελπιστική κατάσταση, όπου η μόνη λύση είναι να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις της FIBA».

Πλέον και η Παρτιζάν αναμένεται να ακολουθήσει το δρόμο της ΑΕΚ και να συμμετάσχει στο νεοσύστατο Champions League της FIBA.

Πηγή: sdna.gr

To Top