Αποχώρησε με έντονες αποδοκιμασίες ο Σιδηρόπουλος

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο Τάσος Σιδηρόπουλος συγκέντρωσε την οργή και τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Άρη για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξε για να φύγει… αλώβητος ο Ολυμπιακός από το Κλεάνθης Βικελίδης. Θα πρέπει να έκανε περήφανους τους… μέντορές του, με το… ρεσιτάλ διαιτησίας, εφαρμόζοντας τον νόμο του ισχυρού. 

Αξίζουν πράγματα συγχαρητήρια στους φιλάθλους που κράτησαν την ψυχραιμία τους και δεν προκάλεσαν συνθήκες, οι οποίες θα έβαζαν σε… περιπέτειες την ομάδα. Φωνή βοώντος, εν την (ποδοσφαιρική) ερήμω, όμως… Οι φόβοι για τη διαιτησία του Δωδεκανήσιου επαληθεύτηκαν δυστυχώς. Από τον τρόπο που σφύριζε, αυτό που σφύριζε έκανε μπαμ από μακριά για τις προθέσεις του.

Ο Άρης μπορεί να φωνάζει για όλες τις αποφάσεις του. Θα μπορούσε να απομονώσει τρεις κραυγαλέες: και οι τρεις στημένες φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα γκολ του Ολυμπιακού ήταν ανύπαρκτες. Ήταν αρκετές…  

Μετά τον αγώνα και ενώ το ρολόι έδειχνε 11 το βράδυ, ο Σιδηρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, έχοντας επιτελέσει το… καθήκον τους, επιβιβάστηκαν στο ταξί που θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από περίπου 150 φιλάθλους και φυσικά την παρουσία έντονης αστυνομικής δύναμης.

Το ταξί που μετέφερε την διαιτητική ομάδα ξεκίνησε προς την ανατολική Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω του μόνο την πικρία και την οργή των κιτρινόμαυρων.

 
To Top