Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ηρακλής, εξετάζεται το βράδυ μαζί με τον Τάτο

Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πλατανιά (27/10, 15:00) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), θα κάνει μαγνητική (το βράδυ αναμένονται τα αποτελέσματα).

Εκτός, όμως, από τον 24χρονο μέσο, από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, θα εξεταστεί σήμερα το βράδυ και ο Ανδρέας Ηρακλής.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός αποχώρησε –για καθαρά προληπτικούς λόγους- προς το τέλος της προπόνησης με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία).

Από εκεί και μετά, ο Κώστας Κοτσαρίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με την σειρά του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νταβίντ Αγκάνθο έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας σε ισοκινητικό μηχάνημα.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

* Με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ενημερώνει για την κλήση των ποδοσφαιριστών της ομάδας Κ-15 του Άρη, Γιώργου-Ιερόθεου Ορφανίδη και Χρήστου Ταχματζίδη στην εθνική Παίδων (U-15).

Οι δύο παίκτες, που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ στον Αγ. Κοσμά, θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα (28/10) και θα επιστρέψουν στις 30 του μήνα.

πηγή: arisfc.gr

To Top