Αποχώρησε τραυματίας ο Μπακασέτας στην… κατάρρευση της Τράμπζονσπορ

Η Τράμπζονσπορ είδε τον Μπακασέτα να αποχωρεί τραυματίας κόντρα στην Αντάλιασπορ, από την οποία και… καταποντίστηκε (5-2). Πέρασε αλλαγή ο Σιώπης, δύο γκολ από Μπάρντι και Ράιτ.

Όλα… στραβά κι ανάποδα πήγαν για την Τράμπζονσπορ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Αντάλιασπορ για την 3η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές όχι μόνο γνώρισαν τη συντριβή (5-2), αλλά είδαν και τον Τάσο Μπακασέτα να αποχωρεί με μυϊκό πρόβλημα στο 42′. Έντονη η ανησυχία για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος ενόψει και της ρεβάνς με την Κοπεγχάγη (24/8).

Σε ό, τι αφορά τα του ματς, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στους Φερνάντο (14′) και Ράιτ (40′). Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε συνδεθεί το φετινό καλοκαίρι με πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Όπως και με τον Ολυμπιακό ο Μπάρντι, ο οποίος με δύο γκολ (45’+5′ και 73′) έφερε το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, η Αντάλιασπορ χτύπησε στην τελική ευθεία και -με δύο τέρματα του Μπαϊρακντάρ (81′ και 90’+6′) κι άλλο ένα από τον Ράιτ (90’+8′)- έφτασε στην επιβλητική νίκη και στους έξι βαθμούς, όσους έχει και η Τράμπζονσπορ.

Να σημειωθεί ο Μανώλης Σιώπης πέρασε αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 68′.

To Top