«Απούσα» η Κ-20, βαριά ήττα από τον Πανιώνιο

Τα 98α γενέθλια του συλλόγου δεν συνοδεύτηκαν από νίκη για την Κ-20, η οποία αντίθετα γνώρισε οδυνηρή ήττα με 0-3 από τον Πανιώνιο μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 26η αγωνιστική, έχοντας μέτρια απόδοση αλλά και ατυχία. Το αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά βάζει τέλος στις ελπίδες τίτλου των «κίτρινων», μία εβδομάδα πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά το σερί χάλασε με τον χειρότερο τρόπο και στη χειρότερη μέρα. Ο Άρης απώλεσε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Πανιώνιος ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός και πήρε την ευρεία νίκη με τέρματα του Βλάχου (21’) και του Σπανού (59’, 64’).

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τους «κίτρινους» στην 4η θέση με 48 βαθμούς, 8 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Oι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Δημιούργησαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 5′, όταν ο Παλιάτσιος μετά από ωραία κάθετη μπαλιά, βγήκε τετ α τετ με τον Ανέστη, ο οποίος απομάκρυνε δύσκολα. O Άρης συνέχιζε να ελέγχει το παιχνίδι και να ψάχνει το τέρμα που θα τον βάλει μπροστά στο σκορ, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να τον αιφνιδιάσει από το πουθενά στο 21′.

Μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή του Άρη και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας των «κίτρινων» ο Βλάχος κατέβασε ωραία την μπάλα και με αριστερό σουτ από κοντά, έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Διούδη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν φυσιολογικό, επηρέασε τους παίκτες του Πασσιαλή έδειχναν νωθροί στη συνέχεια, μέχρι να απειλήσουν ξανά στο 42′ με το σουτ του Καραγιάννη, το οποίοι μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου όμως, έστω και δύσκολα, απομάκρυνε την ωραία κεφαλιά του Ρένια μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε και πάλι νωθρός και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα στο 59′, όταν ο Σταματής έκανε το σουτ, ο Διούδης απέκρουσε προσωρινά και ο Σπανός, παίρνοντας το ριμπάουντ, έκανε το 0-2.

Πριν μάλιστα προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνέλθουν από το δεύτερο γκολ, είδαν τον Πανιώνιο να σκοράρει και για τρίτη φορά. Στο 64′ και μετά από αντεπίθεση, ο Σπανός με σουτ από τα αριστερά νίκησε ξανά τον Διούδη, κάνοντας το 0-3.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος της, άρχισε να παίρνει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται ακόμα πιο απειλητική, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα πιο πολύ το σκορ, το οποίο όμως παρέμεινε ως είχε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Διούδης, Πολιανίδης, Κοτσώνης, Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Ρένια (72′ Μαρμαράς), Γιώρης (65′ Λένος), Παλιάτσιος, Κουρέλλας, Καραγιάννης (59′ Σουνάς).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κουζινός): Ανέστης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Γκέζο, Πήττας, Μακαρονάς, Βλάχος (69′ Σμυρλής), Τσουβαλτσίδης, Σταμάτης, Μπούζας, Σπανός (82′ Μπότης).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top