Απο-Χαιρέτησε τηλεφωνικά μέσω… Λαζαρίδη και Βράνιες!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ πέταξε το πρωί για την Πολωνία, βάζοντας τέλος στη σχέση του με τον Άρη. Αφού μάζεψε τα προσωπικά του πράγματά του, αποχαιρέτησε κάποιους λίγους ανθρώπους με τους οποίους δέθηκε τους δυο μήνες που ήταν στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Νίκος Λαζαρίδης και Γιούριτσα Βράνιες.

Ο Πολωνός στις 7 το πρωί βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και στις 8:15 πέταξε για το Μόναχο και από εκεί για την πατρίδα του την Πολωνία.

Ο 39χρονος τεχνικός ζήτησε να του φέρουν από το Νέο Ρύσιο τα προσωπικά του αντικείμενα και αποφάσισε να μην πάει στις εγκαταστάσεις για να χαιρετήσει τους παίκτες.

Μάλιστα ζήτησε τα τηλέφωνα του Λαζαρίδη και του Βράνιες μέσω των οποίων θα μεταφέρει τηλεφωνικά το… αντίο του στους παίκτες.

 Ο Πρόμπιερζ διαμήνυσε, λοιπόν, μέσω του Λαζαρίδη ότι: «θα παρακολουθώ την πορεία του Άρη από την Πολωνία και έχω την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της γιατί έχει πολύ καλό υλικό».

Παράλληλα είχε μία τελευταία επικοινωνία και με στελέχη της ΠΑΕ, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. «Φεύγω με το παράπονο ότι δεν τα κατάφερα. Ήρθα με μεγάλες προσδοκίες στον Άρηκαι νιώθω πολύ στενοχωρημένος που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα είμαι πάντα φίλος του Άρη…». 
 

To Top