ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απρόοπτο με Βεργίνη, δεν πάει στο ΣΕΦ με τον Άρη

Ξαφνική απουσία και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, καθώς ο Δημήτρης Βεργίνης δε θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την αποστολή του Άρη λόγω ενοχλήσεων και τη θέση του στη δωδεκάδα για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό παίρνει ο Γιώργος Αγγέλου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει στη σχετική ενημέρωσή της: “Ο Δημήτρης Βεργίνης, λόγω ενοχλήσεων (σ.σ. σφίξιμο) στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, δεν θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα (11:30) για την Αθήνα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (04/03, 18:30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Χθες (01/03) το βράδυ, ο 31χρονος παίκτης εξετάστηκε απο τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά και αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να προφυλαχθεί. Τη θέση του στη 12άδα πήρε ο Γιώργος Αγγέλου.

Την αποστολή του ΑΡΗ, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου, απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει σήμερα (02/03) την προετοιμασία της με μια απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”.

 

To Top