Απρόοπτο με Μενδρινό

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενημερώθηκε ο Κώστας Μενδρινός πως υπάρχει πρόβλημα με το δελτίο του και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του Πανιωνίου για την Κρήτη. 

Την ώρα που η αποστολή ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και περίμενε να αναχωρήσει για το Ηράκλειο, ο Κώστας Μενδρινός ειδοποιήθηκε να μην μπει στο αεροπλάνο επειδή υπάρχει πρόβλημα με το δελτίο του!

Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Παντελής κατέστρωνε τα πλάνα του για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, έχοντας στα πλάνα του τον έμπειρο χαφ και μία μέρα πριν από την αναμέτρηση έμαθε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής!

Ο 28χρονος μέσος έφυγε από το αεροδρόμιο και δεν μιλιόταν, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του είχαν μείνει με τη σειρά τους άναυδοι στο άκουσμα της είδησης!

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχε πρόβλημα με το συμβόλαιο του Μενδρινού, όμως υπήρχε αμφιβολία για το κατά πόσο ο Πανιώνιος μπορεί ή όχι να κάνει άλλη μεταγραφή άνω των 24 ετών.

Υποτίθεται ότι ξεπεράστηκε, αλλά αργά ή γρήγορα θα φανεί κι αυτό στην πράξη!

Ο κ. Παντελής μάζεψε τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή και τους είπε: «Δεν πρέπει να μας επηρεάσει ότι συνέβη με τον Μενδρινό, να μπούμε να παίξουμε και για αυτόν».

πηγή: sportfm.gr

To Top