Απρόοπτο με Χουλτ που έμεινε εκτός, η αποστολή της ΑΕΚ για Άρη

Με πολλά προβλήματα θα υποδεχτεί τον Άρη η ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, με τελευταίο τον Νίκλας Χουλτ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ, ένιωσε μια ελαφριά ενόχληση στο τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό, θα μπορούσε να παίξει αφού ιατρικά είναι εντάξει, ωστόσο προφανώς ο Νίκος Κωστένογλου δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο και τον άφησε εκτός.

Από εκεί και πέρα, εκτός έχουν μείνει οι Νέναντ Κρίστιτσιτς – Τσίκο Ζεράλδες που ταλαιπωρούνται ο πρώτος από γαστρεντερίτιδα και ο δεύτερος από εμπύρετη ίωση και δεν συμμετείχαν ούτε στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ νοκ-άουτ έχουν τεθεί και οι ανέτοιμοι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι – Βίκτωρ Κλωναρίδης. Να θυμίσουμε, πως λόγω καρτών δεν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη ο Μάρκο Λιβάγια, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Όγκνιεν Βράνιες μετά την… εσωτερική τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Τσίκο Ζεράλδες, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτές βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Ολιβέιρα.

To Top