ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόβαση “διπλού” στην Κρήτη για τον Άρη στην πρεμιέρα του “μαραθώνιου” (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Απόβαση “διπλού” στην Κρήτη για τον Άρη στην πρεμιέρα του “μαραθώνιου” (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Η κιτρινόμαυρη ομάδα μετά την αναμέτρηση του Βουκουρεστίου όπου αποκλείστηκε από την Ντιναμό Κιέβου, όχι γιατί ήταν χειρότερος από τους Ουκρανούς, ούτε επειδή η πάλαι ποτέ ιστορική ομάδα ήταν το φόβητρο, όμως για μια ακόμη φορά βίωσε μια σκληρή πραγματικότητα από επαναλαμβανόμενα λάθη και αδυναμίες.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν πρόωρα για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι, σε ένα μοναδικό κοντράστ με την ίδια κατάληξη: κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να βγουν στην Ευρώπη για πέμπτη σερί περίοδο, όμως αποκλείστηκαν πολύ νωρίς, κλωτσώντας την καρδάρα με το… γάλα.

Πλέον ο Άρης αλλάζει σελίδα. Σήμερα αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ με έναν και μοναδικό στόχο: να… αποδράσει με την νίκη από το “Γεντί Κουλέ”.

Λιγοστές είναι οι επιλογές του Τόλη Τερζή αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.  Οι κιτρινόμαυροι που έχουν να διαχειριστούν το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης, αλλά και δύο ταξίδια, ένα στο Βουκουρέστι και ένα στην Κρήτη, καλούνται να ανασυνταχθούν και να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα.

Ο Τόλης Τερζής δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα, καθώς τα… κουκιά είναι μετρημένα όμως θα περιμένει να δει μέχρι τελευταία στιγμή τι μέλλει γενέσθαι με τους τραυματίες.

Στην άμυνα η απουσία του τιμωρημένου Ματαρίτα, το πρόβλημα του Κουέστα και η κατάσταση του Μπράμπετς δεν αφήνουν περιθώρια για αλλαγές. Η μόνη εξαίρεση θα είναι να γίνει κάποια έκπληξη με τον Τσέχο αντί του Οντουμπάζιο.

Στο χώρο του κέντρου οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα είναι οι δύο επιλογές, με τον Νταρίντα κατά πάσα πιθανότητα να συμπληρώνει την τριάδα αλλά θα περιμένουν στον Άρη να δουν και σήμερα την κατάστασή του. Εάν δεν παίξει, τη θέση του θα πάρει ο Ρουπ.

Στην επίθεση δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, με τους Κάρλσον-Πάλμα στα εξτρέμ και τον Μορόν στην κορυφή. Ανάλογα και με τη σημερινή προπόνηση, θα φανεί εάν ο Τερζής εφαρμόσει τα παραπάνω ή προχωρήσει σε κάποια διαφοροποίηση της τελευταίας στιγμής.

Νέο πρόσωπο μεταξύ άλλων στην αποστολή είναι και ο Ντουκουρέ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

 

 

To Top