Απόβαση και νίκη!

Ο Άρης είναι έτοιμος να πετύχει μια σημαντική νίκη μέσα στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά (7.30 μ.μ. – PRESSARIS LIVE). Η κιτρινόμαυρη ομάδα ετοιμάζει τη δική της… απόβαση, γνωρίζοντας τη σημασία των βαθμών. Τα λόγια περισσεύουν…

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος συνέχισε τις δοκιμές στα πλάνα του και δείχνει να έχει καταλήξει σε ότι αφορά τα στόπερ. Δηλαδή δεν θα ξεκινήσει ο Γιαννίτσης ενώ το πιο πιθανό δίδυμο είναι αυτό των Παπαζαχαρία-Παπαστεριανού.

Αριστερά θα είναι ο Ζαραδούκας, ενώ δεξιά ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Ψυχογιός.

Στο κέντρο και στα αμυντικά χαφ οι Κοέλιο, Τριανταφυλλάκος εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν, ενώ στις πτέρυγες υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Κοτσαρίδης (αριστερά) αντί του Γιαννιώτα και ο Διαμαντάκος. Εφόσον ο δεύτερος δεν τα καταφέρει εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού, τότε στις πτέρυγες θα είναι οι Κοτσαρίδης, Γιαννιώτας.

Από κει και πέρα, το δίδυμο της επίθεσης είναι δεδομένο. Φουνταριστός ο Αγκάνθο με τον Τάτο μερικά μέτρα πιο πίσω του σε ρόλο «δεκαριού».

Η ομάδα του Άρη δείχνει αποφασισμένη για να πάρει το πρώτο τρίποντο μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από ένα χρόνο και έξι μέρες (τελευταία φορά που νίκησαν οι κίτρινοι μακριά από το σπίτι τους ήταν στις 5 Φεβρουαρίου 2012), προκειμένου να αποκτήσει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα σε μια εξαιρετικά οριακή κια δύσκολη περίοδο!

 

To Top