Απόβαση στην Κέρκυρα, «τρίποντο» και… φύγαμε!

«Έχουμε δώδεκα τελικούς, ο πρώτος είναι στην Κέρκυρα»… «Φυσικά και είναι τελικός! Έτσι όπως είναι τα πράγματα στη βαθμολογία, πρέπει να κάνουμε νίκες άμεσα». Τα λόγια των Λούκας Αλκαράθ και Κώστας Καζναφέρη αποτυπώνουν το πώς αντιμετωπίζει όλος ο Άρης το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (7.30μ.μ.-PRESSARIS LIVE).

Η νίκη για την επιβίωση είναι ο απόλυτος στόχος για τους κίτρινους, οι οποίοι κατεβαίνουν με σημαντικές απουσίες, αλλά και νέα πρόσωπα. Ο Άρης θα στερηθεί τα «πρώτα βιολιά» του, τον Νταβίντ Αγκάνθο και τον Ρούμπεν Πουλίδο, λόγω τιμωρίας. Από την άλλη, όμως, στη φαρέτρα του 47χρονου προπονητή των κίτρινων θα είναι τα τρία νέα αποκτήματα Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, αλλά και η «εσωτερική μεταγραφή», ο νεαρός Ρένια.

«Οι νέες μεταγραφές πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ. Και ψυχολογικά. Έχουν έρθει παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να μπουν άμεσα στην ομάδα και αυτό βοηθά στο να λυθούν και τα δικά μας τα πόδια» σχολίασε ο Καζναφέρης, ενώ ο Αλκαράθ τόνισε: «Ηρθαν παιδιά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν, αλλά θα χρειαστούν καιρό μέχρι να εγκλιματιστούν και να πιάσουν τη δυναμική της ομάδας. Πρέπει επίσης να κοιτάξω και τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες που έχουμε, του Πουλίδο και του Αγκάνθο συν το γεγονός πως σε κάποιες θέσεις, επιδιώκουμε να φέρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμη».

Ο Ισπανός προπονητής μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.

Οι τελικές σκέψεις του Αλκαράθ, οδηγούν εκ νέου σε 4-4-2, με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του, στο κέντρο της άμυνας, τους Γιαννίτση και Κοέλιο (!), έχοντας στα άκρα, τον Μαργαρίτη (αριστερά) και τον Καζναφέρη (δεξιά). Ο Παπαστεριανός με τον Τάτο τοποθετούνται στον άξονα, με τον Ζαραδούκα, αριστερά στην πτέρυγα και τον Γιαννιώτα, δεξιά. Ως επιθετικό δίδυμο εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν οι Διαμαντάκος και Αγγελούδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Βενέτης κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κέρκυρας ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Φαιάκων.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε στην αποστολή 20 παίκτες που είναι οι εξής:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Λεόν, Έντερ, Ηλιάδης, Γιάντσης, Κυβελίδης, Μοσχάκης, Γκέσιος, Στάμου, Αθανασίου, Κρητικός, Πετρούσης, Σταμογιάννος, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Άρη που θα γίνει τη Δευτέρα στο νησί των Φαιάκων. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Ακρίβος από την Αθήνα και ο Δημήτρης Γκάγκας.

Ο διαιτητής από το Ωραιόκαστρο έχει αφήσει με πολλά παράπονα τους κίτρινους σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε τους κίτρινους!

 

To Top