Απόδοση 3.10 στο «Α23 Derby» και 3.30 στο Περιστέρι

Το δεύτερο μέρος της 4ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται σήμερα, όπου έχουμε ντεμπούτο δύο προπονητών (Παράσχος σε Ατρόμητο και Φέστα σε Απόλλωνα). Μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Αγγλία το Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον, ενώ κόντρα στην πρώην (Αλάνιασπορ) θα τεθούν Μπακασέτας και Σιώπης στην Τουρκία.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το netbet casino live.

1136. Ατρόμητος – Άρης (19:30)

Τρεις αγωνιστικές άντεξε ο Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Ατρόμητου, επιστρατεύτηκε ο ρέκορντμαν στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος (112 αγώνες – 3η θητεία του). Ο Άρης πήρε «ανάσα» με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, μαζί και ο τεχνικός του, Άκης Μάντζιος. Χωρίς Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο και με τρία χαφ σε σχηματισμό 4-3-3. Λεπτές οι ισορροπίες του αγώνα, πιθανόν οι δύο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό. Τo Χ βρίσκεται σε απόδοση 3.30.

1144. Τραμπζονσπόρ – Αλάνιασπορ (20:00)

Στην Τουρκία, η Τραμπζοσπόρ παραμένει αήττητη μετά από 6 ματς (4-2-0) και με νίκη απόψε θα ανέβει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ιδιαίτερο ματς για Μπακασέτα και Σιώπη, θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα τους. Ανεβασμένη η Αλάνιασπορ, προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, όλες με «λευκό» παθητικό Στην Τραπεζούντα δύσκολα θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της κόντρα στην πολύ ορμητική γηπεδούχο, όμως μπορεί να σκοράρει και αυτή και να συνεισφέρει να στα πολλά γκολ. Επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

Διαβάστε την συνέχεια καθώς και περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet.

To Top