ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόδραση από το Ηράκλειο, για την κορυφή και το “αντίο” στο 2020 με μία ακόμα νίκη! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Τον ΟΦΗ εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS LIVE, 19:30, Novasports2) o Άρης, με στόχο την 9η φετινή του νίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσει το 2020 με ένα ακόμα “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι είναι στην 2η θέση, με 26 βαθμούς σε 11 αγώνες και θέλουν σήμερα την 5η εκτός έδρας νίκη τους, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λάρισα (20/12, 15:00) και είναι στο +3 από την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο σημερινός αντίπαλος του Άρη, ΟΦΗ, είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς σε 12 όμως αγώνες.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα, τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο και ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας. Αντιθέτως, στην διάθεσή του επιστρέφει ο Λίντσεϊ Ροζ, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του (λόγω καρτών) στο νικηφόρο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Βοηθοί του Διαμαντόπουλου στο Ηράκλειο θα είναι οι Ρέιναρντ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) ενώ τέταρτος είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).

VAR ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), βοηθός VAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γιώργος Ταπραντζής (Αιτωλοακαρνανίας).

 

 

To Top