“Απόδραση” με “διπλό” στο 2.20 η Σεντ Ετιέν

Πλούσιο κουπόνι για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο κρατάμε απο χθες στα χέρια μας. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις, απο τις οποίες προκύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα σημεία.

Στην Ελλάδα η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει με την πολύ σημαντική αναμέτρηση Ξάνθης – Βέροιας, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, κυρίως για τη «Βασίλισσα του Βορρά» στο θέμα της παραμονής. Σημαντικά παιχνίδια περισσότερο για να διώξουν το αρνητικό κλίμα στην ομάδα δίνουν τόσο ο Παναθηναϊκός που παίζει με τον ΟΦΗ, όσο και ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την ουραγό Κέρκυρα. Στην Ευρώπη η μάχη στην Premier League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ στην Ισπανία Ρεάλ και Μπάρτσα κάνουν… προθέρμανση ενόψει της μεταξύς τους αναμέτρησης την Τρίτη.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά. Αρχίζουμε με το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Νανσί σε απόδοση 2.20. Μόλις μία νίκη έχει η Νανσί στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας (1-3-6), ενώ η Σεντ Ετιέν είναι αήττητη εντός του 2013 (4-2-0). Οι φιλοξενούμενοι πάνε… τρένο και η Νανσί δε διαθέτει ούτε την ομάδα, ούτε και σε αυτή τη φάση την ψυχολογία να τη σταματήσει. Συνεχίζουμε μετην Premier League, που επιστρέφει στη δράση μετά απο δύο εβδομάδες με αμφίρροπες αναμετρήσεις. Στο «Madejski» η Ρέντινγκ υποδέχεται τη Γουίγκαν και εμείς κρατάμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.93 (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Η Γουίγκαν έχει δεχθεί πρώτη γκολ σε 17 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, το χειρότερο ρεκόρ από κάθε άλλη ομάδα της φετινής Πρέμιερ. Είναι μία ξεκάθαρη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού με δύο ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και η αποστασή τους είναι δύο πόντοι. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα και λόγο έδρας και λόγο ψυχολογίας (βρίσκονται πιο πάνω και απέχουν ένα πόντο απο την 17η Άστον Βίλα). Σήμερα θα τους στηρίξουμε με κάλυψη βέβαια στο DNB, αφου με την ισοπαλία δε… χάνονται κιόλας. Συνεχίζοντας βρίσκουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Νέουσταντ με αντίπαλο τη Ριντ σε απόδοση 2.29. Με το «δεξί» μπήκε στο 2013 η ομάδα του Πφάιφενμπέργκερ, που πήρε ένα εξαιρετικά σημαντικό διπλό επί της Αντμίρα την προηγούμενη εβδομάδα, με το οποίο και βρέθηκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Σήμερα κόντρα στη Ριντ θα τα δώσει όλα για όλα για να «κλειδώσει» την παραμονή της, κόντρα σε μία ομάδα που λίγο πολύ δεν έχει πλέον κάποιο στόχο να… πιάσει, πέραν της καλής απόδοσης σε κάθε αγώνα. Για την Κόνφερανς βρίσκουμε μεγάλο ενδιαφέρον στον «Άσσο» Draw No Bet της Λούτον κόντρα στην Μάνσφιλντ σε απόδοση 1.93. Στη ζωή χωρίς τον Πολ Μπακλ μπαίνει από σήμερα η Λούτον, έπειτα από την αιφνίδια παραίτηση του έμπειρου κόουτς την περασμένη εβδομάδα. Ο Μπακλ αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι η Λούτον υπέστη ένα σοκ που ίσως να τη βοηθήσει να βρει τον παλιό καλό της εαυτό. «Τελικός» θεωρείται ο σημερινός αγώνας με τη Μάνσφιλντ και εμείς θα τη στηρίξουμε στο νέο της ξεκίνημα. Από την Championship έχουμε κρατήσει το «Διπλό» Draw No Bet της Κρίσταλ Πάλας με αντίπαλο την Σέφιλντ Γουένσντεϊ σε απόδοση 1.88. Η «περίοδος κοιλιάς» ανήκει στο παρελθόν για την Κρίσταλ Πάλας, η… μηχανή της οποίας έχει πάρει μπροστά εκ νέου, με αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι να διατηρούνται «ζωντανοί» στη μάχη της απευθείας ανόδου. Το αήττητο σερί των τελευταίων 4 αγωνιστικών (3 νίκες και 1 ισοπαλία) έχει επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας, ενώ οι 58 βαθμοί στις πρώτες 33 αγωνιστικές τη φέρνουν μόλις στο +4 από τη 2η Χαλ. Από την άλλη η Σέφιλντ Γουεν. Βρίσκεται στην 19η θέση και γενικά τα πράγματα πάνε καλά το τελευταίο διάστημα. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη και η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να πάρει τη νίκη.

Στις «Μπόμπες» αρχίζουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Νόριτς με αντίπαλο την Έβερτον σε απόδοση 2.60. Η Έβερτον δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, ενώ για τη Νόριτς το σημερινό ματς είναι η απαρχή της αντεπίθεσης. Η αγωνιστική καθίζηση έχει φέρει την ομάδα του Κρις Χιούτον στη 14η θέση στη Βαθμολογία Αγγλίας με 29 βαθμούς, όντας αναγκασμένη πλέον να κοιτάει προς… τα κάτω (στο +6 από τη 19η Γουίγκαν). Με τη νίκη σήμερα, μπορεί να ατενίζει το μέλλον, ήσυχη και κατά τη γνώμη μας δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στη Γερμανία πάμε με το Χ2 της Φορτούνα με αντίπαλο τη Σάλκε. Η Σάλκε μπορεί να πήρε αποτέλεσμα πρόκρισης στην Τουρκία, αλλά δεν κέρδισε ούτε τώρα, κάτι που σημαίνει ότι συμπλήρωσε 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με μία μόλις νίκη, ενώ και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, η προηγούμενη νίκη της ήταν το 1-0 επί του Ολυμπιακού στα τέλη Νοέμβρη.

Απο το πρωτάθλημα του Βελγίου έχουμε κρατήσει τον «Άσσο» Draw No Bet της Μπέβερεν κόντρα στη Λόκερεν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην πατούν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, όμως διαθέτουν την ομάδα για πάρουν τη νίκη και να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Ελλάδα η Βέροια φιλοξενείται στην Ξάνθη σε έναν ακόμα «τελικό». Εμείς θα στηρίξουμε τη «Βασίλισσα του Βορρά» με «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.75. Πάμε με το κίνητρο και το πάθος για παραμονή που δείχνουν όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες της Βέροιας. Απο την άλλη η Ξάνθη, εκτός του ότι με τα δύο «διπλά» σε ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και Τούμπα, εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της, έχει ηττηθεί φέτος στην έδρα της απο τους Βεροιώτες και για το Κύπελλο. Δείτε εδώ και τις 10 σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 5 αγώνες σε σύστημα 3-4-5 (16 στήλες x 5€) και συνολικό ποντάρισμα 80€. Αναλυτικά τα σημεία:

Άκρινγκτον – Τσέλτεναμ 2 (2.20)

Χαρτς – Ινβερνές 2 DNB (2.32)

Αλκορκόρν – Σπόρτινγκ Χιχόν 1 (1.92)

Σίβασπορ – Μπεσίκτας 1 DNB (1.92)

Παλέρμο – Τζένοα 1 (2.10)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει τρία σημεία απο το γερμανικό πρωτάθλημα με το +6.5 της Φρανκφούρτης σε απόδοση 1.85 κόντρα στη Χάγκεν να ξεχωρίζει. Από εκεί και πέρα πάμε με το +13 της Μπεϊρούθ (1.82) που παίζει με την Ουλμ, ενώ τέλος κρατήσαμε και το -3 της Άρτλαντ κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ.

Στο Τένις ο tipster μας έχει ένα αλλά δυνατό σημείο, που είναι η νίκη του Stanislas Wawrinka κόντρα στον Almargo σε απόδοση 2.34 για το ATP Buenos Aires.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis.

To Top