ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απόδραση με… ρουκέτα του Παυλίδη και πολύτιμο τρίποντο (0-1)!

Απόδραση του Άρη από τα Τρίκαλα με… ρουκέτα του Παυλίδη στο 90′ και πολύτιμο τρίποντο με σκορ 1-0 μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας! Δεύτερη νίκη στην 2η αγωνιστική στη Football league για τον μέτριο (κατ’ άλλα) Άρη, που άφησε έξι βαθμούς πίσω τη θεσσαλική ομάδα και μετράει ήδη +5 βαθμούς σε σχέση με τα περσινά παιχνίδια!

Η νίκη του Άρη, ο οποίος δεν εντυπωσίασε, ήρθε και κόντρα σε πολλές αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά. Ο διαιτητής από την Πέλλα μαζί με τους βοηθούς του, σταμάτησαν δυο φορές τους παίκτες του Άρη για οφσάιντ, “ξέχασαν” την κόκκινη κάρτα στον 87′ στον Τσιάρα, ενώ φόρτωσαν πολλά φάουλ που δεν ήταν στους παίκτες του Άρη!

Ένα τρίποντο που δίνει άλλον αέρα στους παίκτες του Άρη, ψυχολογική και βαθμολογική στήριξη και είναι από αυτά που χτίζουν πορείες ανόδου!

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ…

Κακή εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε… δικαιώματα, με τα Τρίκαλα να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι αυτά έφταναν με περισσότερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη τελική του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, έγινε στο 43΄με τον Πασά να σουτάρει ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 3΄με το σουτ του Μίλιεβιτς να περνάει λίγα μέτρα άουτ από την εστία του Καντιμοίρη. Από εκεί και πέρα οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν πολύ στον τομέα της οργάνωσης, με τα Τρίκαλα να έχουν την κατοχή, δίχως όμως τη μεγάλη φάση.

ΟΦ ΣΑΙΝΤ… ΕΦΕΥΡΕΣΗ!

Στο 36΄ο Διαμαντόπουλος, έφυγε μόνος του απέναντι στον Αποστολίδη από κανονική θέση με τον επόπτη Καραλή να τον υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ! Σουτ του Τσιάρα στο 41΄πέρασε άουτ, για να ακολουθήσει ένα τρίλεπτο πίεσης του Άρη. Εξ΄αρχής το σουτ του Πασά πέρασε ψηλά άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 45΄προσπάθησε να απειλήσει εκ νέου, αυτή τη φορά με το κεφάλι, χωρίς να βρει στόχο.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΗΝΙΑ…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να… πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα, στο 48΄οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όμως ο Πασάς, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από κούρσα και διαγώνιο σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ από την εστία των Τρικάλων.

Στο 58΄ νέα λάθος υπόδειξη οφ σαιντ εις βάρος του Άρη, αυτή τη φορά στον Πλατέλλα, που δέχθηκε τη μπάλα μόνος από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή και παρότι καλυπτόταν, ο βοηθός τον ανέκοψε.

Κι εκεί που όλα έδειχναν, ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, ήρθε η… ρουκέτα του Παυλίδη στο 90′ να χαρίσει στον Άρη το τρίποντο!

Οι συνθέσεις: 

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Aποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Μίλιεβιτς (71΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Νίκιτς (51΄Ιντζόγλου), Πασάς, Κάσσος (74΄Μπαργκάν), Πλατέλλας (79΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου) – Καραλής (Ηπείρου)

 

To Top