Απόδραση νίκης από το «Γεντί Κουλέ»

Ο Άρης ξέρει πού βρίσκεται και ποιος είναι ο στόχος του. Απέναντι στον ΟΦΗ κατέβαινε, κατεβαίνει και θα κατεβαίνει για ένα και μοναδικό στόχο: την νίκη! Οι κίτρινοι έχουν μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην Κρητική ομάδα (5.15μ.μ.- PRESSARIS-LIVE) ΣΤΟ «Θ. Βαρδινογιάννης».

Σε ότι αφορά την αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων, ο μεν ΟΦΗ προέρχεται από άσχημη εμφάνιση και «βαριά» ήττα (3-0) από την Ξάνθη, ο δε Άρης από σπουδαία βαθμολογική ανάσα μετά τη νίκη (2-1) επί του Πανιώνιου.

Ο Άρης με τη… φόρα από την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, θέλει να… αποδράσει με το «τρίποντο». Ο τεχνικός του Άρη, Λούκας Αλκαράθ υπολογίζει κανονικά τον Πουλίδο που ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Ο Ισπανός προπονητής των «κίτρινων» σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Μαργαρίτη, Γιαννίτση, Πουλίδο και Καζναφέρη. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κοέλιο και Οικονομόπουλος, με τους Σουνά και Καραγιάννη στα άκρα. Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Αγκάνθο, με τον Αγγελούδη λίγο πιο πίσω.

Οι κίτρινοι μετρούν τις απουσίες του τραυματία Γιαννιώτα, αλλά και του τιμωρημένου Παπαστεριανού.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Με αλλαγές ο ΟΦΗ

Ο νέος τεχνικός των Κρητικών Πετράκης σκέφτεται να αλλάξει σύστημα και να χρησιμοποιήσει 4-4-2. Στο μυαλό του αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για βασικοί οι Γουναρίδης κάτω από την εστία, με τους Ιωαννίδη (αριστερά), Μονιάκη (δεξιά), Σαρ και Σόουζα στην άμυνα. Οι δύο «κόφτες» στο κέντρο λογικά θα είναι οι Βερόν και Ζαχαράκης, με τους Κουτσιανικούλη και Λαμπρόπουλο στα άκρα. Σέντερ φορ θα είναι ο Παπάζογλου, με κρυφό κυνηγό τον Περογαμβράκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νύκταρης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης.

Σφυρίζει ο Σπάθας

Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρησηστο «Γεντί Κουλέ». Βοηθοί του θα είναι ο Αλεξέας από τη Μεσσηνία και ο Κοντιζάς από τον Πειραιά. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος από την Φθιώτιδα.

Τελευταίο παιχνίδι που «σφύριξε» του Άρη ήταν με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (4-0).

To Top